JÄMSTÄLLDHET ÄR VÄGEN TILL UTVECKLING

Hungerprojektet arbetar för att utrota hunger och fattigdom till år 2030. Det gör vi genom att stärka kvinnors position i samhället. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro.

JÄMSTÄLLDHET ÄR VÄGEN TILL UTVECKLING

Hungerprojektet arbetar för att utrota hungern till år 2030. Det gör vi genom att stärka kvinnors position i samhället. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro.

Aktuellt på Hungerprojektet

Hon vill skapa en yogisk folkrörelse

Gina Azaric brinner för yoga och entreprenörsskap. Genom sitt engagemang Yoga For Good arrangerar hon yogaklasser där pengarna oavkortat går till välgörenhet. Målet är tydligt: att skapa en yogisk folkrörelse.

Läs mer »

200 år kvar till en jämställd värld

Enligt en ny rapport från WEF (World Economic Forum) kommer världen vara jämställd först om 200 år. Trenden går åt fel håll. Ojämlikheten inom vård och utbildning ökar och färre kvinnor ger sig in i politiken.

Läs mer »

Hungerprojektet på Dansens Hus

Den 7-9 december kan du träffa Hungerprojektet på Dansens Hus i Stockholm. Vi kommer i samband med Cirkus Cirkörs förställning Epifónima arrangera ett jämställdhetsquiz, sälja fina juldekorationer och berätta om vår verksamhet.

Läs mer »

Goda berättelser

Siffror ger inte alltid hela bilden. Därför vill vi dela med oss av några personliga historier från människor som har deltagit i Hungerprojektets program världen över. Goda berättelser helt enkelt.

Swisha valfri gåva till 901 99 77

Ge bort ett gåvobevis

Bli månadsgivare