I dag lever 821 miljoner människor i hunger. 60 % av dem är kvinnor. Hos oss kan du som månadsgivare stötta kvinnor i utsatta delar av världen som skapar långsiktig och hållbar förändring för samhällena de lever i. Du är med och avskaffar världens hunger till 2030.

FOTO: JOHANNES ODÉ

Bli en jämställdhetskämpe

Som månadsgivare till Hungerprojektet bidrar du till avskaffandet av hunger och fattigdom i världen.

För vi vet att när kvinnor stärks förändrar de världen till det bättre. Hunger handlar om så mycket mer än bara mat – det handlar om jämställdhet, utbildning och möjligheter. Se videon med Badrijas berättelse nedan. Med hjälp av Hungerprojektets mikrolån kunde hon öppna en butik. Tack vare det kan hennes barn i dag gå i skolan.

Vad används dina pengar till?

Vi använder dina pengar där de gör som mest nytta. Ena dagen hjälper du till att stoppa barnäktenskap i Bangladesh och vaccinerar barn i Senegal mot polio. Nästa dag utbildar du jordbrukare i Uganda i ekologiska odlingstekniker och ser till att kvinnliga entreprenörer i Benin kan ta fördelaktiga mikrolån och starta egna företag. Dagen efter det stöttar du kvinnliga lokalpolitiker i Indien och utbildar mammor i Ghana om vikten av att amma. Som du vet så börjar all förändring med jämställdhet. Så bli en jämställdhetskämpe redan idag!

Hur vill du betala?

KORTBETALNING

Betala enkelt och smidigt med ditt bankkort. Den 15:e varje månad dras ditt valda belopp från ditt kort. Hur mycket vill du ge i månaden?

AUTOGIRO

Fyll i vår autogiroblankett och signera med e-legitimation. Välj själv vilken summa du vill ge varje månad. Pengarna kommer att dras från ditt konto runt den 28:e varje månad.

Saknar du e-legitimation? Ladda ner en autogiroblankett. Skriv ut, fyll i och posta till:
Stiftelsen Hungerprojektet
Lugnets Allé 1
c/o Thurne Teknik
120 65 Stockholm

Här kan du ta del av avtalsvillkoren.

Blanketten kan också beställas på telefonnummer 08-735 23 30 eller genom att mejla info@hungerprojektet.se.

Hungerprojektet har 90-konto och följer Svensk Insamlingskontrolls regler för insamlingsverksamhet.