Onlineauktionen som avskaffar hungern.

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektet. Årets upplaga är den sjunde i ordningen och hittills har auktionen samlat in nästan 1 miljon kronor till arbetet med att avskaffa världshungern. Auktionen är live mellan den 1 och den 11 november på tradera.se.

Varje år skänks spaupplevelser, fäktningslektioner, lyxiga övernattningar, konsert- och musikupplevelser och föremål som till exempel elcyklar, konstglas, fotokonst, smycken och designföremål som sedan auktioneras ut med hjälp av Tradera. Varje krona går till att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjligheter, så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar.

Just nu är vi på jakt efter bidrag till årets auktion. Du kan delta genom att skänka ett eller flera spännande objekt. Vi marknadsför auktionen, Tradera sköter budgivningen och alla intäkter går oavkortat till Hungerprojektet.

Hör av dig till auktionen@hungerprojektet.se om du vill vara med och bidra.

Tack till alla grymma företag som bidrog till auktionen 2018.

Vi är Hungerprojektet.

Hungerprojektet är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger och fattigdom. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro.