Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Den Goda Auktionen

Det är nu dags för den sjätte upplagan av Den Goda Auktionen. Efter förra årets framgång har vi nu totalt nått över 850 000 kronor.

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektets verksamhet i våra 12 programländer där målet är att avskaffa hunger och fattigdom. Varje år skänks spaupplevelser, fäktningslektioner, lyxiga övernattningar, konsert- och musikupplevelser och föremål som till exempel elcyklar, konstglas, fotokonst, smycken och designföremål som sedan auktioneras ut med hjälp av Tradera. Varje krona går till att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjligheter, så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar.

Auktionen pågår den 1-8 november och är ett samarbete mellan tradera.se, Hungerprojektet och Det Goda Nätverket. Vill du eller ditt företag vara med och bidra till årets auktion? Kontakta då projektledare Fanny Skog på auktionen@hungerprojektet.se.

Bidrag att hålla koll på...

Ekerum Resort.
Presentkort på en härlig Ölandsweekend på Ekerum Resort. Här bor ni ett dygn i svit, njuter av en välkomponerad trerättersmiddag samt avkoppling i spaavdelningen.
Klocka från Triwa.
Utryckt i polerat rostfritt stål och elfenbensvitt. Matchad med ett meshband i rostfritt stål.
Arken Hotell.
Presentkort för 2 personer. En övernattning med vår stora frukostbuffé. Fri tillgång till Art Garden Spa med bad, bastu och aktivitetspass. På kvällen serveras ni en 3-rättersmiddag.
Story Hotels Studio Malmö.
En natts övernattning för två personer i ett Ocean King-rum. Morgonen efter äter ni en härlig frukost.
Årstiderna.
Vegansk matkasse för fyra personer i fyra dagar. Innehåller allt du behöver för att laga middagar med smak, variation och grön energi.
Lejondals Slott.
Presentkort på en rofylld slottsweekend. Njut av frukt och choklad på rummet, en välkomponerad trerättersmiddag och frukostbuffé.
Farang.
Presentkort på två menyer. Share food gör måltiden till en social upplevelse. God mat, stämningsfull atmosfär och en avkopplande helhetsupplevelse.
Pilates Complete.
Medlemskap och introduktion med en personlig tränare. Ett helt års variationsrika och kvalitativa gruppklasser i Pilates, Garuda, Yoga och Barre.
Torekovs Golfklubb.
Greenfeebiljetter till denna klassiska linksbana med havsutsikt från alla hål, längst ut på Bjärehalvön.
Caféva.
Presentkort på 10 luncher. Dagens soppa är alltid vegetarisk och glutenfri samt serveras tillsammans med ett härligt hembakat bröd.
Klong.
Vasen ORB är tillverkad i glas och mässing. Inspirationen till vasen kommer från atmosfären kring jorden, som på samma sätt som ORB omger och skyddar livet inuti.
Torekovs Warmbadhus.
Presentkort på behandling. Njut av ett mineralrikt bad gjort på handplockad tång. För den modiga finns även tångskrubb.
Efva Attling.
Halsband i sterlingsilver designat av Efva Attling. Inspirerat av moln. Justerbar längd: 42 - 45 cm.
Stockholm Fisk.
Presentkort på Stockholm Fisk Restaurang Vasagatan. Tvårättersmiddag - förrätt och varmrätt - för två personer.

Den Goda Auktionen i sociala medier.

Vilka är Hungerprojektet?

Hungerprojektet är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger och fattigdom. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro.

Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. I Sverige jobbar vi med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen. Vårt svenska kontor finns i Stockholm. Här arbetar vi med information, utbildning och insamling av pengar. Det globala huvudkontoret ligger i New York. Där samordnas de globala aktiviteterna, informationen och finansiella medlen. Merparten av Hungerprojektets medarbetare arbetar dock i programländerna och är lokalt anställda.

Tack vare våra engagerade lokala volontärer nådde Hungerprojektets program ut till cirka 16 miljoner människor under 2017.

90_Konto_svart

Bankgiro: 901-9977
Swish: 901 99 77

Stiftelsen Hungerprojektet 802010-8315
Box 3258
10365 Stockholm

info@hungerprojektet.se
08-735 23 30