Den Goda Auktionen.

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektets verksamhet. Under de sex år som auktionen genomförts har nästan 1 miljon kronor samlats in till Hungerprojektets arbete med att utrota hunger och fattigdom. 

Varje år skänks spaupplevelser, fäktningslektioner, lyxiga övernattningar, konsert- och musikupplevelser och föremål som till exempel elcyklar, konstglas, fotokonst, smycken och designföremål som sedan auktioneras ut med hjälp av Tradera. Varje krona går till att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjligheter, så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar.

Auktionen pågår på hösten och är ett samarbete mellan tradera.se, Hungerprojektet och Det Goda Nätverket. Vill du eller ditt företag vara med och bidra? Kontakta då projektledare Siri Nylén på siri.nylen@hungerprojektet.se.

Tack till alla grymma företag som bidrog till auktionen 2018.

Vi är Hungerprojektet.

Hungerprojektet är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger och fattigdom. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro.