Ge en gåva.

När du ger en gåva till Hungerprojektet går den till att stärka kvinnor som skapar långsiktig och hållbar förändring för samhällena de lever i. För vi vet att när kvinnor stärks förändrar de världen till det bättre.

Swish
901 99 77

Swisha din gåva.

Bankgiro
901-9977

Sätt in din gåva.

Skänk din aktieutdelning.

Du som privatperson kan skattefritt skänka din aktieutdelning till Hungerprojektet. Eftersom du inte behöver betala kapitalskatt ökar din gåva med 43 procent.

En julgran som avskaffar hunger.

Klä din gran med sex kvinnor som tar sina samhällen ut ur hunger och fattigdom. Årets julgran är en gran att vara stolt över.

Kvinnor är vägen till förändring. De flyttar sina familjer och samhällen ut ur fattigdom och hunger. När kvinnor stärks förändrar de världen till det bättre.

Emilienne, Louise, Basanti, Grace, Janet och Kamla är sex förebilder som visar att det går att göra skillnad, bara förutsättningarna finns. Ge kvinnorna plats i din gran i år. Det blir en julgran att vara stolt över.

Julgransdekorationer som avskaffar hunger.

250 kr / dekorationspaket (beställningar efter 20/12 kl 16.00 skickas tidigast 7/1)

Liljevalchs vårsalong med Mårten Castenfors.

Välkommen till en unik specialvisning till förmån för Hungerprojektet med museets chef Mårten Castenfors som guide.

Visningen äger rum på onsdag 15 januari kl 17.30 (visningen är ca 45 min). Vi möts upp på Liljevalchs, Djurgårdsvägen 60, Djurgården, Stockholm.

Alla intäkter från biljettförsäljningen går till Hungerprojektets arbete med att avskaffa hunger genom kvinnligt ledarskap, flickors rättigheter och entreprenörskap.

Entrébiljett

300 kr / biljett (dryck och tilltugg ingår)

En svart ring mot barnäktenskap.

Genom att köpa den här svarta ringen bidrar du till Hungerprojektets arbete för att få ett slut på våldet mot flickor. Ringen har vi fått av Ur&Penn och intäkterna från försäljningen går till våra program för att stärka flickors rättigheter genom informationskampanjer och utbildningar om vikten av att låta flickor gå i skolan och om farorna med skadliga traditioner som barnäktenskap och hemgift.

För att sprida ordet, ta ett foto när du bär ringen, lägg upp den i dina sociala medier med hashtagen #ingaflerbarnbrudar.

#ingaflerbarnbrudar

200 kr / ring (ringarna är för tillfället slut i lager, ny leverans i mars)

Digitala gåvobevis.

Ge bort ett gåvobevis. Till dig själv eller någon du tycker om. När du beställer ett gåvobevis stärker du kvinnor i utsatta delar av världen.

Gåvan hjälper oss i kampen mot att avskaffa hunger, för vi vet att när kvinnor stärks så förändrar de världen till det bättre. 

Du kan välja bland fyra gåvobevis; Ingen Hunger, Flickors rättigheter, Innovativa entreprenörer och Kvinnors ledarskap. När du genomfört ditt köp får du gåvobeviset som en nedladdningsbar PDF i ett mail till adressen du uppgivit. Därefter kan du skriva ut beviset på ett fint papper, eller behålla det i digital form. Sätt upp det som ett diplom i ditt vardagsrum, ge bort som födelsedagspresent eller behåll det i en mapp på ditt skrivbord.

Gåvobevis:
Ingen Hunger

För att avskaffa hunger och fattigdom krävs ett helhetsperspektiv på samhällsutveckling och framsteg inom många områden samtidigt. Med din hjälp kan vi på Hungerprojektet fortsätta vårt holistiska arbete för att utrota hungern till 2030 genom att arbeta med bland annat kvinnors ledarskap, flickors rättigheter, entreprenörskap, näring och hälsa och mycket mer.

Gåvobevis:
Flickors rättigheter

Den djupt rotade diskrimineringen av kvinnor och flickor är en av huvudorsakerna till att hunger och fattigdom fortfarande existerar. Med din hjälp kan vi på Hungerprojektet fortsätta anordna utbildningar som syftar till att motverka barnäktenskap och könsstympning och arbeta för att främja likvärdig utbildning och hälsovård för flickor och pojkar.

Gåvobevis:
Innovativa entreprenörer

När kvinnor stärks och deltar i samhället på samma villkor som män förändrar de världen till det bättre. Kvinnor återinvesterar 90 procent av sin inkomst i familjen genom att lägga pengarna på mat, utbildning och hälsa. Det bidrar i förlängningen också till ett starkare samhälle, fritt från hunger. Med din hjälp kan vi se till att fler kvinnor får möjligheten att bli självförsörjande. 

Gåvobevis:
Kvinnors ledarskap

En stor del av världens problem med fattigdom och hunger beror på att kvinnor inte har samma sociala ställning som män. Med din hjälp kan vi på Hungerprojektet utbilda kvinnor att bli beslutsfattare, ta plats bland samhällets starkaste ledare och bli entreprenörer på lika villkor.

Hungerprojektet har 90-konto och följer Svensk Insamlingskontrolls regler för insamlingsverksamhet.