Årets mest givande tisdag.

Var med i Hungerprojektets #givingtuesday-kampanj och ge kvinnliga entreprenörer möjligheten att bli självförsörjande.

DET HÄR ÄR GEORGINA DEH från Mem-Chemfre i Ghana. Hon är mamma till fem barn och en av de som deltagit i Hungerprojektets utbildning för att stärka kvinnliga entreprenörer. Georgina fick möjligheten att lära sig sömnad och hon skaffade sig ett eget nätverk bland de andra deltagarna i verksamheten. I dag driver hon ett litet klädföretag där hon säljer de kläder som hon sytt.

Studier visar att kvinnor återinvesterar 90 % av sin inkomst i sin familj – pengar som läggs på mat, utbildning och hälsa. Därför satsar vi på att stötta kvinnor som skapar långsiktig och hållbar förändring för samhällena de lever i.


Giving Tuesday

#GivingTuesday samlas ideella organisationer, offentliga aktörer och företag tillsammans med människor över hela världen för att uppmuntra givande och visa engagemang för varandra. Som en motreaktion mot bl.a. Black Friday och Cyber Monday.

Vi på Hungerprojektet vill vara med i den här rörelsen och uppmuntra givandet som handling. Gåvorna från vår Giving Tuesday-kampanj går till arbetet med att ge fler kvinnor, likt Georgina Deh, möjligheten att bli självförsörjande.

Stå upp för kvinnliga entreprenörer.

Var med i Hungerprojektets Giving Tuesday-kampanj och ge kvinnliga entreprenörer och ledare möjligheten att bli självförsörjande.

När kvinnor stärks och får möjlighet att delta i samhället på samma villkor som män så förändrar de världen till det bättre. Därför stödjer vi kvinnor så att de kan starta företag, vi erbjuder möjlighet till mikrolån och vi utbildar i viktiga ämnen så som hälsa, miljö och företagsekonomi.

Köp ett gåvobevis eller swisha valfri gåva till 901 99 77.
En gåva gör alltid skillnad.  Välkommen att vara med!

Gåvobevis: Kvinnliga entreprenörer.

150 kr