Här finns vi.

Hungerprojektet arbetar globalt och vi driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien.

Vår etableringsstrategi

Hungerprojektet etablerar program i länder bara när: (a) landet styrs demokratiskt och erbjuder en stabil miljö, (b) Hungerprojektet bjuds in av och har stabila kontakter med beslutsfattare i landet, (c) en stor andel av landets befolkning lever i fattigdom och (d) vi har tillräckligt med resurser för att säkerställa att vi kan fortsätta driva programmen så länge vi behövs.


Hungerprojektet i Sverige

I Sverige bedriver Hungerprojektet inga egna program, utan vi arbetar med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen. Vårt svenska kontor finns i Stockholm. Här arbetar vi med information, utbildning och insamling av pengar. Det globala huvudkontoret ligger i New York. Där samordnas de globala aktiviteterna, informationen och finansiella medlen. Merparten av Hungerprojektets medarbetare arbetar dock i programländerna och är lokalt anställda.


Våra programländer

Här nedanför kan du läsa mer om vilka olika projekt vi driver i våra 12 programländer. Klicka på det land du är intresserad av.

Våra programländer.

BANGLADESH

Benin

Burkina Faso

Etiopien

Ghana

Indien

Malawi

Mexiko

Moçambique

Peru

Senegal

Uganda

Zambia

Våra insamlingsländer.

I dag bedrivs insamling till Hungerprojektets program i 10 länder världen över. Sverige är ett av dessa insamlingsländer. Här kan du läsa mer om de övriga nio.

AustralienJapanKanadaNederländernaNya ZeelandSchweizStorbritannienTysklandUSA