Avskaffa hunger med oss i jul

Snart är det jul, en tid då vi gärna tänker på hur andra har det. Tyvärr lever många människor fortfarande i extrem fattigdom och hunger. Det kan vi förändra tillsammans.

Vi arbetar varje dag, året runt med att stärka människor så att de själva kan ta sig ur hunger och fattigdom. Vårt arbete fokuserar på kvinnor och flickor för vi vet att när de inte blir bortgifta som barn, när de får möjlighet att gå i skolan, tillgång till säkra förlossningar och rätt att ta mikrolån för att starta egna företag – då minskar fattigdomen och hungern.

En gåva till Hungerprojektet bidrar till en värld fri från hunger och fattigdom. Det blir något för dina medarbetare att vara stolta över. Köp din julgåva redan nu så får ni gåvobevis, kommunikations-kit för sociala medier och mejlsignatur till alla medarbetare i god tid.

Vad gör Hungerprojektet?

Hungerprojektet arbetar alltid tillsammans med människor som själva lever i samhällen präglade av fattigdom och hunger.

Våra program och utbildningar börjar med att deltagarna formulerar en vision som bygger på en framtid utan hunger. När visionen, engagemanget och lösningarna är människornas egna blir förändringarna bestående.

Eftersom den djupt rotade diskrimineringen av kvinnor och flickor är en av huvudorsakerna till att hunger och fattigdom fortfarande existerar fokuserar vi på att stärka kvinnors position i samhället. Dessutom, när kvinnor stärks förändrar de världen till det bättre genom att investera i mat, utbildning till sina barn och hälsa.

Gör dina medarbetare stolta och bidra till en bättre värld.

Silvia Ernhagen, vd
silvia.ernhagen@hungerprojektet.se
0701 – 60 88 09