Lediga uppdrag

Vill du arbeta med att utrota fattigdom och hunger? Här hittar du lediga uppdrag och tjänster till vårt kontor i Stockholm.

Hungerprojektet är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen.

För löpande uppdateringar om lediga tjänster – följ oss på LinkedIn.

Controller

Vi söker en controller/ekonomiansvarig med minst 3 – 4 års erfarenhet av att arbeta med ekonomisk styrning och kontroll. Vi tror att du är redo att ta ett steg i karriären och bidra till att ta Hungerprojektet till nästa nivå. Tjänsten innefattar ansvar för Hungerprojektets budget, att bistå programenheten i budgetprocesser, internationella transaktioner, rapportering och uppföljning av våra program i Afrika och Asien, liksom att följa upp och analysera vår insamlingsekonomi. Du har även ansvar för visst administrativt arbete så som rapportering av verksamheten till kontrollinstanser samt löpande redovisning.

Praktikanter

Vi söker tre studenter för praktik med inriktning på kommunikation, insamling och program under VT-19 i Stockholm. Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och kreativ. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du känner att du gör skillnad och får möjlighet att utvecklas. Tillsammans med din handledare sätter du upp mål och fokusuppgifter för din praktikperiod och har regelbundna avstämningssamtal.

Det finns fler sätt du kan engagera dig på!

Följ oss på sociala medier.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.

90_Konto_vit

Bankgiro: 901-9977
Swish: 901 99 77

Stiftelsen Hungerprojektet 802010-8315
Box 3258
10365 Stockholm

info@hungerprojektet.se
08-735 23 30