Spring Vårruset för Hungerprojektet.

Gå, spring eller dansa fram i Vårruset! På World Hunger Day, den 28e maj klockan 19.00 i Stockholm, kan du springa för Hungerprojektet. Utmana kollegorna eller kompisgänget och häng med!

Den 28 maj vill vi fira World Hunger Day genom att gå eller springa Vårruset tillsammans med tusentals andra kvinnor. Vårruset är för alla tjejer, gammal som ung, otränad som vältränad. Spring, jogga eller gå banans fem kilometer. Självklart är killar också välkomna, men bara som hejaklack.

Så här anmäler du dig.

Så klart att du ska springa Vårruset för Hungerprojektet! Att vara med i #runningforzerohunger kostar 550 kronor, och då ingår följande:

Startbevis till Vårruset 28e maj i Stockholm: 275 kr
Gåva till Hungerprojektet: 275 kr
Picknick: ingår
Gåva från Edblad: ingår


Om anmälan
Du anmäler dig genom att köpa en biljett här nedanför. Vi på Hungerprojektet sköter sedan själva anmälan till Vårruset och håller dig uppdaterad på praktisk information inför loppet. Biljetten är en formalitet för att kunna hantera betalningen och att få in dina/era namn och e-postadresser. Du behöver inte ha med biljetten till start, utan då är det ditt startbevis för Vårruset som gäller.

Efter loppet kommer vi som springer för Hungerprojektet att samlas och ha en gemensam picknick. Vi anmäler alla deltagare som springer för Hungerprojektet i grupper om sex löpare, då picknickkorgarna delas ut till lag med sex deltagare eller mer. Varje deltagare får alltså inte en egen picknickkorg, utan de delas på sex personer.  

Vi behöver ha din anmälan senast den 1 april.


Att tänka på vid anmälan
x.
Om du vill anmäla fler än en löpare, se då till att du meddelar oss om namn och mailadresser till alla löpare i kommentarsfältet vid köpet.

x. För dig som vill få din tid tagen på loppet är det viktigt att du meddelar oss det i kommentarsfältet vid din anmälan. Annars kommer inte din tid att tas. Om du vill du ha tidtagning innebär det en avgift på 50 kronor som då läggs på startavgiften och innebär att du skänker en mindre summa till Hungerprojektet. Den totala summan för dig som deltagare blir densamma. 

x. För er som vill anmäla ett helt företag, eller en avdelning på ett företag – hör av er till siri.nylen@hungerprojektet.se.

När du anmäler dig godkänner du Vårrusets Allmänna villkor