Style it Forward

Förändra världen med stil – till ett oslagbart pris

Under en dag har du möjlighet att förändra världen med stil. Den 25 november är det dags för den årliga pop-up-butiken “Style it Forward” på Berns i Stockholm. Fynda bland märken som Björn Borg, Peak Performance och Odd Molly. När du handlar går varje krona till Hungerprojektets arbete med att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjlighet i Afrika, Asien och Latinamerika så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom.

Jobbar du på ett klädes-, smyckes- eller skönhetsföretag och vill vara med och bidra till försäljningen, kontakta då projektledare Cecilia Andersson på styleitforward@hungerprojektet.se

Så lägg den 25 november på minnet. Då ses vi på Berns i Stockholm. Se till att du anmält dig i vårt Facebook-evenemang, så kommer du inte glömma bort årets godaste shoppingrunda.

Style it Forward i sociala medier.

Vilka är Hungerprojektet?

Hungerprojektet är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger och fattigdom. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro.

90_Konto_svart

Bankgiro: 901-9977
Swish: 901 99 77

Stiftelsen Hungerprojektet 802010-8315
Box 3258
10365 Stockholm

info@hungerprojektet.se
08-735 23 30